Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija
06.12.2018.

[UNZAŠ] 10. Štamparovi dani (6. – 9.12.2018.)

Poštovani,

izrazita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na 10. ŠTAMPAROVE DANE koji se održavaju u Požeško – slavonskoj županiji od 6. do 9. prosinca 2018.g. u organizaciji Udruge narodnog zdravlja Andrija Štampar, Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i drugih suorganizatora.

Satelistki simpozij o karcinomu dojke održat će se u petak 7. prosinca 2018.g. u predavaonici Veleučilišta u Požegi (Vukovarska 17, Požega), a međunaordni simpozij pod nazivom “ZDRAVI STILOVI ŽIVOTA” održat će se 8. prosinca 2018.g. u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica (Vinogradska 3, Pleternica.

10. Štamparovi dani – PROGRAM

KOTIZACIJE

Za sudionike koji žele ostvariti pravo na bodovanje komore na simpoziju Zdravi stilovi života kotizacija je 750,00 kuna. Za sve ostale zainteresirane sudionike kotizacije nema.

Skup će biti vrednovan od strane Hrvatske liječničke komore (12 bodova aktivno, 10 bodova pasivno) i Hrvatske komore medicinskih sestara.

Mogućnost doplate za večeru i ručak: Svečana večera – 200 kn, Ručak – 100 kn

Uvjereni smo da samo zajedno, inter i multidisciplinarno, okrenuti ideji zdravog življenja, možemo učiniti iskorak u zaustavljanju negativnih trendova, pobolijevanja i gubitka kvalitete života i povećanog mortaliteta uzrokovanog nezdravim stilovima života.

Očekujemo Vas!