Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija
18.05.2017.

Otvorene prijave: Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj

Prošlogodišnje iskustvo

Nakon prošlogodišnjeg vrlo uspješno organiziranog “Dana liječničkih karijera u RH” na kojem je sudjelovalo preko 500 liječnika različitih profila, a još njih 700 pratilo događaj putem live streaminga te interesa koji je događanje izazvalo u (ne)stručnim krugovima ove godine odlučili smo organizirati dvodnevno događanje koje će uz liječničke obuhvatiti sestrinske, farmaceutske i karijere liječnika dentalne medicine. Detalje o prošlogodišnjem Danu karijera možete pogledati putem sljedeće poveznice: http://www.mef.unizg.hr/lijecnicke-karijere/.

Mjesto i vrijeme održavanja

Događanje, sada izmijenjenog naziva, „Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj“ održati će se 9. i 10. lipnja 2017.g. u organizaciji Centra za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvuMedicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u prostorima dekanata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 3, 10000 Zagreb.

Kotizacije za sve sudionike pokriva Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu; potrebno se pravovremeno prijaviti…učinite to već DANAS na službenoj stranici Dana zdravstvenih karijera u RH.

Kako se budemo približavali otvorenju 9. lipnja 2017.g. stranica će se ažurirati svim potrebnim informacijama!