Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija
27.11.2020.

[EDUKACIJSKA RADIONICA] COVID-19 Pozivni centar za praćenje oboljelih i kontakata

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) je u suradnji sa Školom narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ uspostavio pozivni centar za pomoć u praćenju kontakata osoba pozitivnih na koronavirus koji je smješten u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, Rockefellerova 4. U pozivnom centru rade studenti medicine svih godina studija kao volonteri.

Studentima je u radu potrebna stručna pomoć i stalna koordinacija koju trenutačno obavljaju kolege iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Uzevši u obzir neizvjesnost razvoja i pitanja trajanja pandemije te ograničene kadrovske kapacitete odlučili smo napraviti online edukacijsku radionicu „COVID-19 Pozivni centar za praćenje oboljelih i kontakata”. Radionica će se održati u četvrtak 3.12.2020.g. s početkom u 14 sati. Program radionice nalazi se u dokumentu ispod:

Program radionice – COVID-19 Pozivni centar za praćenje oboljelih i kontakata

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim nastavnicima Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te će biti bodovana od strane Hrvatske liječničke komore sukladno važećem pravilniku (iako nije namijenjena isključivo liječnicima). Po završetku radionice svi sudionici će dobiti potvrde o participaciji.

Cilj radionice je proširenje baze koordinatora u slučaju povećane potrebe. Trenutačno je situacija zadovoljavajuća te sudjelovanje u radionici NE PODRAZUMIJEVA angažman u bilo kojem smislu (o svim potencijalnim daljnjim aktivnostima sudionici će biti obaviješteni putem e-mail adrese koju navedu prilikom prijave).

Za sudjelovanje se možete prijaviti putem obrasca na poveznici – http://www.snz.unizg.hr/edukacijska-radionica-covid-19-pozivni-centar-za-pracenje-oboljelih-i-kontakata.

Pristupni podaci za sudjelovanje stižu na mail na sam dan održavanja radionice.