Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija
13.02.2020.

[162 STUBE] 13. Cestovna utrka “162 stube” u subotu 15.2.2020.g.

Dragi natjecatelji i natjecateljice!

Bliži nam se 13. po redu Cestovna utrka “162 stube”.  Stoga nastavljamo u istom ritmu te vas pozivamo da se okupimo u subotu, 15.2.2020., i srušimo sve rekorde!

Kao i prijašnjih godina, start utrke je pred dekanatom Medicinskog fakulteta, a proteže se preko Mesićeve, Grškovićeve i Rockfellerove ulice te Schlosserovih stuba. Na taj način utrka povezuje dvije temeljne zdravstvene institucije: Medicinski fakultet i Školu narodnog zdravlja “Andrija Štampar”. U stazu su uključene i stube, njih 162 po kojima je utrka dobila ime.

Natjecatelji će biti podijeljeni u četiri kategorije: Mef woman, Mef man, Absolute woman, Absolute man.

Cijela staza bit će obilježena, uz prisustvo brojnih volontera kao i svih godina do sada koji će vas navigirati, ali i davati vam podršku.

Prijave su na licu mjesta od 10:00h ili na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVIEVXS1nCNCn-W-4M1jYxQMEa0hSG9rk2mGBW40IGjLe6yg/viewform

Za sudjelovanje u utrci ne plaća se kotizacija. Sve što trebate je prijaviti se preko linka ili prije samog starta utrke.
Potičemo vas da se prijavite preko gornjeg linka kako bi na prijavama toga dana bilo manje gužve.

Također, prijave traju do 11:30 sati na dan utrke. Nakon toga nema naknadnih prijava zbog organizacije starta utrke.
Hvala vam!

Start utrke točno je u 12:00 sati.
Dužina staze: 4200m
Broj stuba: 162

Kao i svake godine, tri najbolja u svakoj kategoriji bit će nagrađeni medaljama i poklon bonovima, a svi ostali natjecatelji će dobiti na poklon majice i moći će se zasladiti krafnama, čajem i kavom.

Veselimo se vašem dolasku i ponovnom okupljanju! 😀

Vaš SportMEF