[STUDENTIMA MEFa] Cijepljenje protiv HPV-a

Objavljeno: 4.12.2019.

Poštovane kolegice i kolege,

ove akademske godine 2019./2020. se organizira dobrovoljno i besplatno cijepljenje protiv infekcije HPV-om za redovne studente neovisno o godini studija.

Temeljem dosadašnjih iskustava veći broj studentica i studenata našeg Fakulteta izrazio je želju da se cijepe i sve koji su se do sada javili smo i cijepili.

Kako bi osigurali dovoljno cjepiva za sve zainteresirane molimo da se svi zainteresirani  jave do 6.12.2019. na telefon 6414020., neparne datume od 7,30 do 13,30 sati i parne datume od 14,00 do 19,00 sati. Datum cijepljenja dogovaramo s vama.

Cijepljenje se provodi devetvalentnim cjepivom protiv humanog papiloma virusa (HPV)  i potrebno je primiti pri doze (prva doza, druga doza dva mjeseca nakon prva i treća četiri mjeseca nakon druge doze).

Cijepljenje se obavlja se u Odjelu za školsku i adolescentnu medicinu NOVI ZAGREB-DUGAVE (Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar”)

Adresa: KAUZLARIĆEV PRILAZ 7, tel: 01/6414 020

Do zdravstvene stanice može se doći javnim gradskim prijevozom, ZET autobusom broj 220 koji vozi na relaciji DUGAVE-GLAVNI KOLODVOR ili ZET autobusom 109 koji vozi na relaciji ČRNOMEREC-DUGAVE (izlazi se na stanici KAUZLARIĆEV PRILAZ).

Ukoliko imate, ponesite na cijepljenje  cjepnu iskaznicu ili potvrdu o dosadašnjem cijepljenju.

S pozdravima i nadam se vašem odazivu na cijepljenje.

Nadležni školski liječnik studenata medicine
prof. dr. sc. Vesna Jureša, dr. med., specijalistica školske medicine