[MEF.HR] "Oporavak od potresa i prilagodba pandemiji" - poziv na suradnju

Objavljeno: 14.10.2020.

Poštovane kolegice i kolege,

U pripremi je prosinački broj fakultetskog glasila mef.hr radnog naslova „Oporavak od potresa i prilagodba pandemiji“.

U tematskom dijelu željeli bismo prikazati kako se Fakultet pripremio i što je sve poduzeo u pripremi upravo započele akademske godine pod novim uvjetima. Sada već prilagođeni novoj normalnosti, sa stečenim iskustvom u izvanrednim okolnostima prethodne akademske godine, svi nastavnici, studenti i djelatnici poduzimaju svakodnevno sve što je potrebno kako bi se edukacija liječnika održala i unaprijedila kako bismo u budućnosti osigurali funkcioniranje i unaprjeđenje našeg djelovanja u svim područjima rada, i znanstvenih i nastavnih aktivnosti.

U ovom broju u redovitom sadržaju objavit ćemo vaše priloge o aktivnostima tijekom ljeta i jeseni – nastavne i znanstvene aktivnosti, međunarodnu suradnju, studentske aktivnosti te pregled događaja u kojima su sudjelovali naši nastavnici i studenti. Članku, po mogućnosti, pridodajte i neku ilustraciju (fotografiju zbivanja, grafikon, shemu, dokument…).

Rok za slanje Vaših priloga i traženih informacija je 6. studeni 2020., s tim da ćemo pokušati objaviti i priloge koje dobijemo nakon toga roka, osobito ako opisuju posve recentne događaje.

Za sve upite smo Vam na raspolaganju: Sandra Kežman (e-pošta: sandra.kezman@mef.hr, telefon:4566-888) ili ja osobno (e-pošta: tvukusic@snz.hr).

S poštovanjem,

Tea Vukušić Rukavina