Javna prezentacija rezultata istraživanja “Opasnosti i prednosti društvenih mreža za doktore medicine i doktore dentalne medicine” – Srijeda 18.5. u 10 sati (ŠNZ)

Objavljeno: 11.5.2022.

Zanima li Vas preporuka što kao liječnik možete objaviti na društvenim mrežama? Smijete li se povezati s Vašim pacijentima na društvenim mrežama? Utječu li Vaše objave na društvenim mrežama na percepciju Vaše stručne kredibilnosti i profesionalnosti? Razlikuju li se doktori medicine i doktori dentalne medicine u načinu korištenja, stavovima i etičkim vrijednostima u svezi e-profesionalizma?

Odgovore na ova pitanja možete dobiti na javnoj prezentaciji rezultata kvantitativnog presječnog istraživanja “Opasnosti i prednosti društvenih mreža za doktore medicine i doktore dentalne medicine”. Javna prezentacija rezultata istraživanja će se održati u srijedu 18. svibnja 2022. g., od 10.00 do 12.00 sati u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ (dvorana B), Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Rockefellerova 4.

U okviru UIP-2017-05-2140 HRZZ projekta „Opasnosti i prednosti društvenih mreža: e-profesionalizam zdravstvenih djelatnika (SMePROF projekt)“ provedeno je kvantitativno presječno istraživanja o korištenju društvenih mreža, stavovima i etičkim vrijednostima doktora medicine/dentalne medicine u RH u svezi e-profesionalizma. Istraživanje je provedeno u partnerstvu s Hrvatskom liječničkom komorom i Hrvatskom komorom dentalne medicine te su svi članovi obje Komore (koji su na mailing listama komora) imali priliku sudjelovati u ovom istraživanju.

Na javnoj prezentaciji rezultata možete sudjelovati uživo (broj sudionika uživo je ograničen) ili on-line uz registraciju putem prijavnog obrasca https://forms.gle/kvnieSKPidciPKTm6, uz opciju odabira on-site ili on-line sudjelovanja. Sudjelovanje na skupu se ne naplaćuje.

Program javne prezentacije rezultata istraživanja:

10.00 – 10.15    Uvodni pozdravi uzvanika i domaćina

10.15 – 10.45    Prezentacija rezultata istraživanja “Opasnosti i prednosti društvenih mreža za doktore medicine i doktore dentalne medicine“, doc. dr. sc. Joško Viskić, dr. stom., Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

10.45 – 11.45    Panel rasprava na temu “Opasnosti i prednosti društvenih mreža za doktore medicine i doktore dentalne medicine”

Sudionici panela:

prof. dr. sc. Željko Krznarić, dr. med., predsjednik Hrvatskog liječničkog zbora

dr. sc. Krešimir Luetić, dr. med., predsjednik Hrvatske liječničke komore

mr. sc. Hrvoje Pezo, dr. stom., predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine

Natko Beck, dr. med., zdravstveni influencer, Komunikator godine (2021.g.) temeljem odluke Hrvatske udruge za odnose s javnošću

doc. dr. sc. Joško Viskić, dr. stom., Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Moderator panela: izv. prof. dr. sc. Tea Vukušić Rukavina, Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Nadamo se da ćete biti u mogućnosti prisustvovati ovom događaju.

S poštovanjem,

Izv. prof. dr. sc. Tea Vukušić Rukavina, dr. med.
voditeljica projekta