Humanitarni koncert "Kaskade dobrote Zonta kluba Zagreb" - Marija Mlinar, harfa i Green Hill Boys, jazz orkestar (Četvrtak 2.6. u 19.30 sati)

Objavljeno: 31.5.2022.

Udruga Klub Zonta Zagreb je ženska udruga osnovana 1994. posvećena podupiranju profesionalnog razvoja djevojčica, djevojaka, žena (https://www.zonta-klub-zagreb.hr/). Klub je jedan od 1200 klubova članova međunarodne organizacije Zonta International, osnovane 1919. u Buffalu, SAD.

Ove godine podupiremo školovanje stručne voditeljice iz Poliklinike SUVAG. Ne možemo zaustaviti rat u Ukrajini, ali možemo pomoći ženi koja se želi školovati da pomaže drugima, najranjivijima – djeci s poteškoćama.

Stoga vas pozivam da nam se pridružite u što većem broju u nadolazeći četvrtak navečer. Ako osobno niste u prilici doći, darujte kupljenu kartu nekom i time mu ukrasite dan. Nakon koncerta je domijenak koji mi članice priređujemo.

Jazz orkestar Green Hill Boys koji nastupaju su se odrekli honorara, naša poznata harfistica Marija Mlinar je članica Kluba Zonta Zagreb, Škola narodnog zdravlja Andrija Štampar darovala je dvorane za koncert, Hrvatsko društvo skladatelja, Služba zaštite autorskih muzičkih prava nas oslobađaju plaćanja za skladbe koje će se izvoditi – zato i nazivamo naše humanitarne koncerte kaskadama dobrote: cijeli niz pojedinaca i institucija se uključi u ostvarenju cilja prikupljanja sredstava koja se U CIJELOSTI, do zadnjeg novčića, daruju onoj kojoj su namijenjena.

Za karte se možete javiti na e-mail jmustajb@gmail.com.

Prof. dr. sc. Jadranka Mustajbegović

Plakat – Zonta harfa 2022