Hrvatska ura
16.02.2015.

Dragi prijatelji Hrvatske ure Zagreb,

podsjećamo vas da se sljedeća Hrvatska ura održava u četvrtak.

Zadovoljstvo nam je najaviti Ivana Šamiju, člana HURA-e Zagreb i autora dvije objavljene zbirke poezije, koji će vam dočarati jedan drugi svijet - čaroban svijet pjesništva - kratkim izlaganjem, čitanjem svojih pjesama i kroz razgovor o poeziji ...

...koji se nastavlja na druženju nakon izlaganja.

Povedite prijatelja ili prijateljicu i pridružite nam se - kao uvijek - u ugodnom društvu, na adresi staroj.

Mjesto i vrijeme:

Škola narodnog zdravlja Andrija Štampar, dvorana A

Rockefellerova 4 - Zagreb

četvrtak, 19. veljače 2015.

19.00 - 21.00 sat

Parkiranje je osigurano uz zgradu Škole.

 

Pozivnica se nalazi OVDJE

 

Radujemo se vašem dolasku te vas srdačno pozdravljamo.

Organizacijski odbor

 

 

 
Hrvatska ura
14.01.2015.

Dragi prijatelji Hrvatske ure Zagreb,

Organizacijski odbor HURA-e Zagreb vam svima želi sretnu i uspješnu 2015. godinu te ujedno najavljuje prvu Hrvatsku uru u novoj godini, koja će se održati za samo tri dana u četvrtak, 15. siječnja.

Zadovoljstvo nam je najaviti predavača prof. dr. sc. Srećka Gajovića, koji će predstaviti projekt "GlowBrain", primjer uspješnog sudjelovanja Republike Hrvatske u transnacionalnom znanstveno-istraživačkom projektu koji se financira sredstvima EU.

Kroz istraživanja na životinjama, svrha projekta "GlowBrain" je istražiti kako pomoću matičnih stanica i biomaterijala potaknuti oporavak mozga nakon moždanog udara.

Druženje, grickalice i piće slijede odmah nakon predavanja.

Mjesto i vrijeme:

Škola narodnog zdravlja Andrija Štampar, dvorana A

Rockefellerova 4 - Zagreb četvrtak,

15. siječnja 2015. 19.00 - 21.00 sat

Pozivnica se nalazi OVDJE

Radujemo se vašem dolasku!

Organizacijski odbor

 

 
Arhitektura i sanitarna tehnika u službi napretka
28.11.2014.

Poziv na otvaranje izložbe

Škola narodnog zdravlja "Andrija Štampar" u kontekstu arhitekture internacionalnog modernizma

i predstavljanje monografije

Arhitektura i sanitarna tehnika u službi napretka

autorice Dubravke Kisić.

Mjesto: Hrvatski muzej arhitekture HAZU, I. G. Kovačića 37, Zagreb

Vrijeme: utorak, 2. prosinca 2014. u 18 sati

Pozivnicu možete pogledati OVDJE

Opširnije...
 
Brkati Novembar
27.11.2014.

 

Povodom "Brkatog Novembra" mjeseca podizanja svijesti o zdravlju muškaraca Škola Narodnog zdravlja "Andrija Štampar" organizira mini-simpozij u subotu 29. Novembra 2014. u 10:00 sati. Kroz 10-minutna predavanja istaknutih predavača sa ŠNZ "Andrija Štampar "( prof. emeritus Silvije Vuletić, prof.dr.sc.Stipe Orešković, doc.dr.sc. Aleksandar Đakula, doc.dr.sc. Ognjen Brborović, dr. sc. Milan Milošević i Dragan Soldo, dr.med ) pokušat će se doći do odgovora koliko je rizično za zdravlje biti muškarac.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u diskusiji i ujedno podržite popularizaciju projekta Brkati Novembar u Hrvatskoj. Ujedno Vas molimo da ovaj poziv proslijedite na adrese osoba za koje mislite da bi se rado priključili projektu.

 

 
MEDINFO
05.11.2014.

Zadovoljstvo mi je pozvati Vas na Okrugli stol o standardu kvalifikacije Sveučilišni specijalist medicinske informatike organiziran u okviru projekta „MEDINFO - Razvoj kurikuluma za Interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij medicinske informatike“. Okrugli stol će se održati 14. studenoga 2014. u dvorani O (2. kat) Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Rockefellerova 4 u 14:00 sati. Program Okruglog stola dostupan je OVDJE

Projekt MEDINFO financiran je u sklopu programa IPA: Komponenta IV – Razvoj ljudskih potencijala, temeljem poziva za "Daljnji razvoj i implementaciju Hrvatskog kvalifikacijskog okvira". Projekt zajedno izvode sastavnice Sveučilišta u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike (nositelj) i Medicinski fakultet – Škola narodnog zdravlja "Andrija Štampar" (partner). Uz sastavnice Sveučilišta, suradnici na projektu su Hrvatska gospodarska komora, Hrvatsko društvo za medicinsku informatiku i Ericsson Nikola Tesla d.d.

Molimo da svoj dolazak potvrdite do srijede 12. studenoga do 16 sati na adresu elektroničke pošte Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

Veselimo se Vašem dolasku

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 5 od 43